NOMAPACK®


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_5244621_376x168.jpg
 
Bild: nmc_00076_184x168.jpg
 
Bild: F_5446473_376x168.jpg
 

Bescherming aan alle hoeken en einden

Talloze producten reizen om de hele aardbol en veroveren de hele wereld.
Goedkope massagoederen of edel handwerk, overal zit drukke werkzaamheid, de durf een risico te nemen en innovatieve kracht achter. Daarom verdienen het deze producten ook zeker en statig verpakt hun plaats van bestemming te bereiken.

De eisen aan de verpakking zijn compleet van de aard van de inhoud afhankelijk. Het maakt niet uit of op het gebied van de automobielbranche, in de bouwsector of in het bereik van hoogwaardige consumptiegoederen, meestal is de bescherming tegen krassen, breuk en stoten een centraal belang van het verpakkingsconcept. Innovatieve, lichte verpakkingsmaterialen zorgen voor plaats in alle transportmiddelen – op het land, het water en in de lucht. Dit bespaard energie, tijd en geld. Bovendien ligt het voor de hand, dat een mooie verpakking resp. presentatie van het product de beslissing iets te kopen heel erg bevordert.

Profielen van NOMAPACK® verpakken, verschonen en beschermen alles – zonder uitzondering. Al onze standaardproducten dekken een groot gedeelte van de actuele verpakkingsbehoefde af. Maar zelfs als uw producten een hele bijzondere vorm hebben, verpakken wij uw product met een precies passend en materiaalspecifiek doosje. Onze experten vinden de op uw probleemstelling perfect passende verpakkingsoplossing – gemeenschappelijk met uw specialisten. En voor bijzondere uitdagingen beschikken wij – naast de noodzakelijke ervaring en enthousiasme – over innovatieve veredelingsprocessen, om ook het blijkbaar onmogelijke uit schuim te creëren. Dit is duidelijk: NOMAPACK® begeleid uw kwaliteitsproduct zeker tot uw eindklanten.