Ruimte-isolatie


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_3317600_376x168.jpg
 
Bild: 30-31_2_184x168.jpg
 
Bild: 42-17718048_376x168.jpg
 

Waarom isoleren?

Tot de grondbehoeftes van de mens behoord gezelligheid, warmte en rust. De problemen die in verbinding met het broeikaseffect, CO²-emissies en de globale opwarming ontstaan zorgen ervoor dat in de media continu op de betekenis van een goede isolatie in het bouwsegment verwezen wordt.
Stijgende verwarmingskosten, stijgende CO²-emissies, isolatievoorschriften: terecht is de energiebesparing een belangrijk thema.
Als eigenaar van een huis moet u vroeger of later reparaties of moderniseringen doorvoeren. Een perfecte mogelijkheid om over een energetische modernisering na te denken.

Zelfs de regering heeft de belangstelling van dit thema erkend en biedt stimuleringspremies aan en beloond diegene die meedoen.

Goed geïsoleerde vloeren, wanden en buizen hebben direct meerdere voordelen: ze besparen niet alleen contant geld en beschermen het milieu, ze verhogen ook de waarde van uw object.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: Fotolia_4553242_S184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Onze producten isoleren zowel thermisch als akoestisch voor verschillende toepassingen:

  • buizen
  • solaire installaties
  • vloeren
  • muren


Door de solide verwerking en de hoogwaardige producteigenschappen biedt NMC oplossingen voor uw binnenisolatie een staat als competente partner ter beschikking. Voor elke behoefte vindt u in onze rubriek toepassingen de ideale oplossing.

Verdere informaties rond het thema duurzaamheid, milieu, overheidssubsidies en meer vind u hier.