Isolatie en klimaatbescherming


Seiteninhalt:
Bild: 42-17718048_376x168.jpg
 
Bild: 30-31_2_184x168.jpg
 
Bild: 30-31_376x168.jpg
 

Bild: Fotolia_13556806_376x344.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Door onze isolatieproducten leveren wij een belangrijke bijdrage voor de reductie van de CO²-emissie. Door een ideale isolatie van de verwarming- en warmwaterleiding is het mogelijk de CO²-productie van een normaal Europees woning met meer dan 5% te reduceren.

Naast de klimaatvriendelijke effect, door het gebruik van onze producten, is voor ons ook de bescherming van de natuurlijke rijkdommen tijdens de fabricageprocessen heel belangrijk. De vakwereld was verbaasd toen wij al in 1988, meer dan 20 jaar geleden, onze productie niet alleen op een fabricage zonder
CFK - maar zelfs op een fabricage zonder HCFK - omschakelden. Al in het verleden hebben onze aandeelhouders, het management en de ingenieus begrepen dat er in de toekomst een grote behoefte zou zijn aan klimaatvriendelijke producten.

Op deze manier optimaliseren wij de toch al geringe energiebehoefte die het produceren van onze producten vereist. In vergelijking met andere bouwmaterialen zoals minerale wol, een nog steeds vaak gebruikt werkstof, die tijdens de productie verhoogd energieverbruik nodig heeft worden door onze producten grondstoffen bespaard.

De verantwoordelijkheid voor de natuur zal voor ons ook in de toekomst heel belangrijk zijn – bij de ontwikkeling van logistieke systemen en bij het achtervragen van bestaande procedures en gewoontes.

Verantwoording voor het milieu – ten voordele van onze toekomst.