DOMOSTYL® Alles voor uw individuele geveldesign


Seiteninhalt:
Bild: tete---ph16_376x164.jpg
 
Bild: Madrid_close_184x168.jpg
 
Bild: Madrid-2-ph11_376x168.jpg
 

Geef uw gebouw stijl en karakter

Van oudsher hebben mensen behoefte aan schoonheid en duurzaamheid. Gebouwen en huizen werden al vanaf het begin individueel aangepast, met het doel anders dan de massa te zijn.
Terwijl de wens naar individualiteit vroeger vaak onafhankelijk van de financiële mogelijkheden gezien werd hebben wij vandaag vaak wegens economische redenen geen individuele keuzemogelijkheid.

NMC biedt intelligente materialen die gekend zijn om hun schoonheid en duurzaamheid en tegelijkertijd het milieu beschermen. Om aan uw wensen te voldoen heeft u keuze tussen twee verschillende productreeksen:

DOMOSTYL®, de productreeks uit polyurethaan, is vooral prijsgunstig en overal inzetbaar. Als wij over DOMOSTYL® CUSTOMIZED praten, hebben wij het over geraffineerde, vrije lay-out profielen, die voor diegenen die hun gevel een nog persoonlijkere touch willen geven, vertrouwbare oplossingen op maat bieden. Dankzij de modellen van DOMOSTYL® lukt de bouw of de renovatie van gevels eenvoudig en snel. Deze robuuste en duurzame profielen geven elk gebouw een eigen stijl en karakter en zijn snel en eenvoudig te verwerken.
Dankzij het goed afgestemde en doordachte assortiment van DOMOSTYL® is de keuze voor de opdrachtgever heel eenvoudig. De decoratieve gevelelementen uit de serie DOMOSTYL® omvatten vlakke profielen voor ramen, vensterbanken, kozijnprofielen, rozetten, puntgevels, penanten, consoles, afsluitstenen, zuilen en halve zuilen.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung: