Bouw


Seiteninhalt:
Bild: civil_1.jpg
 
Bild: civil_2.jpg
 
Bild: civil_3.jpg
 

Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_4.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_5.jpg
 
Bildbeschreibung:
Gevel- en raamisolatie

Wij staan wijd en zijd bekend als leiders in gevel- en raamisolatie. Wereldwijd gebruiken de belangrijkste fabrikanten van glazen gevels en ramen de innoverende NOMATEC® schuimoplossingen. Door hun hoge thermische isolatiewaarde leveren de profielen die speciaal voor een bepaald project worden ontwikkeld een belangrijke bijdrage tot aanzienlijk hogere energieprestaties. Zij beantwoorden gegarandeerd aan de nieuwste normen.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_6.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_7.jpg
 
Bildbeschreibung:
Leidingen en verwarming

Waar warmte niet mag ontsnappen en koude buiten moet blijven, zijn de gespecialiseerde schuimoplossingen van NOMATEC® nooit ver weg. Door zijn thermoplastische eigenschappen is NOMATEC® ideaal om verwarmingsleidingen over grote afstanden efficiënt te isoleren. Samen met onze partners ontwikkelen wij steeds functionele en duurzame oplossingen. Bovendien leveren wij voorgevormde isolatiemoffen en –buizen in de beproefde NMC-kwaliteit waarmee fabrikanten van leidingen en verwarmingsinstallaties hun producten vooraf isoleren. Wij werken daarvoor samen met toonaangevende buizenfabrikanten. Onze schuimoplossingen zijn ook onmisbaar voor gebouwenventilatie: ze zorgen voor thermische isolatie en dragen bij tot comfortabele, energie-efficiënte ventilatie.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_8.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_9.jpg
 
Bildbeschreibung:
Wegenbouw, taxibanen en spoorwegen

Bij wegenbouw en op start-, landings- en taxibanen van luchthavens worden uitzettingsvoegen verzegeld om ze af te dichten. NOMATEC® rondsnoeren garanderen dat de soepele verzegeling tijdens het gieten een correcte concave vorm aanneemt. Onze schuimproducten compenseren efficiënt verschillen in mechanische belasting en temperatuur en vergroten zo de levensduur van de afdichtingen. Bij het aanleggen van spoortrajecten beperken NOMATEC® schuimproducten de verspreiding van geluidsoverlast in de omgeving door de sporen van de ondergrond te isoleren.