Kwaliteiten van de materialen


Seiteninhalt:
material-com-4.jpg
material-com-11

Wij zijn in staat om de kwaliteit van onze schuimproducten op elk ogenblik te garanderen, omdat ze uitgebreid in onze eigen installaties worden getest op val-, compressie- en scheurweerstand.

material-com-5.jpg
material-com-14

Door voortdurende verbeteringen aan de processen zijn onze technische schuimproducten steeds beter bestand tegen hoge temperaturen en kunnen ze thermisch in bijna elke denkbare vorm worden geperst. Vernette schuimproducten van NMC zijn gedurende korte tijd bestand tegen temperaturen tot 200°C.

material-com-6.jpg
material-com-12

Door vlamvertragende additieven toe te voegen, slagen wij erin om onze schuimproducten aan de meest veeleisende brandnormen voor specifieke toepassingen aan te passen.

material-com-7.jpg
material-com-15

Sommige van onze producten worden standaard geleverd in wel 15 kleuren. Op verzoek produceren wij bovendien profielen in zo goed als elke RAL-kleur.

material-com-8.jpg
material-com-13

Na verloop van tijd verbleken vrijwel alle kleuren onder invloed van het zonlicht. Door UV-stabiliseringsmiddelen toe te voegen, vertragen wij dit proces en vergroten wij aanzienlijk de levensduur van schuimproducten en kleuren.

material-com-9.jpg
material-com-16

Met additieven kunnen vrijwel alle denkbare eigenschappen van schuimproducten worden beïnvloed. Ze kunnen het materiaal bijvoorbeeld harder of soepeler maken. Additieven stellen ons ook in staat om andere schuimvariëteiten te produceren, zowel met open als gesloten cellen.

material-com-10