Ons product- en competentiespectrum


Seiteninhalt:
Bild: material-com-1
 
Bild: material-com-2
 
Bild: material-com-3
 

De klant staat centraal!

Wij beheersen de technologie van de ontwikkeling en productie voor de fabricage van technisch gevormde schuimelementen.
Deze voldoen – qua functie – aan de veelvoudige eisen van de praktijk. Dit vereist verschillende diktes, kleuren en knippatronen. Onze technologische voorsprong verzet ons in de staat, alle gewenste componenten voor afgewerkte producten en veelvoudige oplossingen aan te bieden. Samen met u ontwikkelen wij het bestmogelijke schuim voor uw aanwending.

U biedt als merkproducent uw klanten de beste kwaliteit. Zo moet u vooral van uw leveranciers het beste vragen. Onze producten geven uw merken de finishing touch. Zo kunt u van Uw kant uw klanten de kwaliteit aanbieden, die uw producten zo bijzonder maken.

Wij offreren een breed assortiment van schuim, die uit de meest uiteenlopende materialen gemaakt wordt en verschillende eigenschappen heeft, bijvoorbeeld gesloten- of opencellig. Onze hoogtechnische productie en een onvermoeibare wil om onderzoek te doen maakt het ons mogelijk, praktisch iedere idee uit schuim te vormen.
Bild: material-com-.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00090_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
NMC Customizing, het maatpak voor uw producten

Onze wereld zijn schuimoplossingen – voor alle denkbare tegenwoordige en toekomstige branches. Exemplarisch hebben wij hier een paar toepassingsbereiken opgevoerd. Onze ingenieurs vinden gezamenlijk met uw experten de perfecte oplossing voor uw verzoek. Ook het blijkbaar onmogelijke wordt met schuim waargemaakt.

NOMATEC® is veelvoudig

NOMATEC® beschermt tegen druk, slagen en stoten of tegen beschadigingen door oscillatie en verhoogd de comfort tegelijkertijd enorm. Personen, meubels, componenten of voltooide producten – NOMATEC® beschermt hun allemaal.

Met NOMATEC® worden uw producten effectief tegen kou en hitte evenals vocht, vorstschades en weergesteldheden beschermd. Ook tocht heeft geen kans binnen te dringen, als snijpunten van NOMATEC® voorzien zijn.

NMC – onze full-service

Met NMC koopt u niet alleen producten en componenten van een hoge kwaliteit, u koopt ook onze full-service. Begonnen bij het ontstaan van de idee in uw ontwikkelingsafdeling tot het eindproduct van uw merk in het logistiekcentrum – wij helpen u. Onafhankelijk of u hulp bij het project nodig heeft of advies, trainings of onze gewone service – met NMC bent u nooit alleen.

De boven, op de vervolgpagina’s, genoemde NMC-productwerkingen geven een gedetailleerd overzicht over ons servicepakket.