Seiteninhalt:
Bild: domo_italy_1.jpg
 
Bild: domo_italy_2.jpg
 
Bild: domo_italy_3
 

Decoratieve oplossingen voor hedendaagse gevels

Bild: domostyl_newsletter_3
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:

Met NMC gevellijsten kan u kiezen uit ontelbare designmogelijkheden. DOMOSTYL® kan alle stijlen aan en biedt de gevelwerker het comfort van een standaard assortiment en de flexibiliteit van een product op maat.


De NMC gevelsierlijsten kunnen gebruikt worden voor een brede waaier toepassingen buitenshuis en nemen een vooraanstaande plaats in op het gebied van decoratie.

Zo biedt het standaard DOMOSTYL® gamma in polyurethaan de gevelwerker een coherente en beknopte keuze aan. De DOMOSTYL® gevellijsten bevatten de volgende elementen voor gevels: gevelbanden, vensterbanken, omlijstingen, frontons, hoekstenen, consoles en sluitstenen.

Dankzij de foto's van de producten en hun duidelijke voorstelling in de catalogus DOMOSTYL® (hier downloaden) kunt u gemakkelijk de referenties kiezen die uw gevel een zekere elegantie en stijl geven.

Het concept DOMOSTYL® CUSTOMIZED biedt specifieke oplossingen voor vakmannen door gevels te bekleden waarvoor een exclusieve of gepersonaliseerde afwerking vereist is.
De productietechniek die NMC gebruikt, maakt een grote verscheidenheid aan vormen mogelijk en alle geveltoepassingen kunnen overwogen worden: gevelbanden, vensterbanken, omlijstingen, rozetten, frontons, hoekstenen, consoles, rozetten, sluitstenen, balken, daklijsten …

NMC stelt al zijn technische expertise ten dienste van de decoratie.