Seiteninhalt:
Bild: domo_italy_1.jpg
 
Bild: domo_italy_2.jpg
 
Bild: domo_italy_3
 

Vernieuwende en betrouwbare producten, erkend door het CSTB (frans WTCB)

Bild: domostyl_2012_1
 
Bildbeschreibung:
Bild: Arstyl-Kinder-Panoramic1.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: Arstyl-Kinder-Close-up21.jpg
 
Bildbeschreibung:

NMC is al meer dan 20 jaar aanwezig in de gevelwereld dankzij DOMOSTYL® en biedt zijn klanten oplossingen die voldoen aan de strengste technische en stilistische eisen.


Met zijn vernieuwende kwaliteitsproducten, zijn ontwikkelingen op maat en zijn professionele prestaties biedt NMC gevelwerkers producten die zowel esthetisch als functioneel zijn.
De Belgische vennootschap is overal ter wereld aanwezig en kan steunen op een lange ervaring in de ontwikkeling van technische en decoratieve profielen. Omdat NMC blijvend innoveert in nieuwe producten en procedures, biedt het voortaan een volledig gamma voor gebruik buitenshuis aan, bestaande uit:

  • Het standaard productgamma DOMOSTYL®, dat bestaat uit polyurethaan gevellijsten om gevels onmiddellijk af te werken tijdens renovatie of nieuwbouw.

  • Deze stevige en duurzame producten welke snel en gemakkelijk geplaatst worden, verlenen de gevel stijl en karakter.

  • Het concept DOMOSTYL® CUSTOMIZED, waarmee op verzoek gevellijsten in geëxpandeerd polystyreen gemaakt worden en dit ongeacht hun grootte of vorm. DOMOSTYL® CUSTOMIZED past zich bijzonder goed aan de verschillende externe thermische isolatiesystemen (ETI) en kreeg een gunstig technisch advies van het CSTB (frans WTCB) Nr. 7/11-1474.

  • Een lijmassortiment dat zeer goed is aangepast aan de verschillende soorten toepassingen/ondergronden.

Vandaag hebben de NMC producten hun plaats gevonden in de wereld van gevels, zowel bij nieuwbouw als bij renovaties.