Seiteninhalt:
Bild: Batibouw_News_2012_1.jpg
 
Bild: Arstyl-Lounge-Close-up23.jpg
 
Bild: Fotolia_10224946_Subscription_L2.jpg
 

Wanneer NMC wordt uitgenodigd in een viersterrenpension


Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: Arstyl-Salon-Panorama2.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: Arstyl-Salon-Close-up12.jpg
 
Bildbeschreibung:
Villa Reynaert opende afgelopen november haar deuren en biedt bezoekers die op zoek zijn naar rust en natuur een verblijf in een verfijnd en warm interieur. Zes kamers voor maximaal 14 personen werden ingericht in deze statige villa uit de jaren '60. Elke kamer moest worden aangepakt en Paul besteedde bijzondere zorg aan de keuze van de gebruikte materialen. Daarom werden er lijstwerk, plinten en rozetten van NMC geselecteerd vanwege hun kwaliteit, duurzaamheid en de sfeer die ze aan een kamer geven. De eigenaars van Villa Reynaert wilden tegelijk een eigentijds en warm interieur creëren. Ze wilden ook elke kamer een uniek karakter geven, wat mogelijk werd gemaakt door de diversiteit van de NMC producten en een flinke dosis creativiteit met de interieurproducten WALLSTYL® en ARSTYL®. Paul en Peggy besloten nog een ander product van NMC te gebruiken voor hun toekomstige buiteninrichting met de naam de NOMAWOOD® producten.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: Arstyl-Kinder Panoramic2.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: Arstyl-Kinder-Close-up32.jpg
 
Bildbeschreibung:
In Villa Reynaert rijmt gastvrijheid op gastronomie. In 2010 ging Peggy immers een ongelooflijke uitdaging aan: ze besloot deel te nemen aan het tv-programma Top Chef in Nederland en won deze felbegeerde titel vóór 200 andere kandidaten!
Haar zin om te leren en vooruit te komen zette Peggy ertoe aan om zich aan het Top Chef avontuur te wagen. Sinds haar overwinning blijft ze hard werken om haar gerechten te verbeteren en te variëren. Vandaag maakt Peggy in haar gloednieuwe keuken die uitkijkt op de eetkamer lokale seizoensgebonden producten klaar voor de gasten.
Tot slot delen Paul en Peggy Jetten-Thaens dezelfde voorliefde voor een warm onthaal en menselijk contact. Ze doen er alles aan om hun bezoekers een geslaagd verblijf te bieden in een verfijnde en stijlvolle sfeer. NMC is trots dat het kon meewerken aan dit ambitieuze project.

Villa Reynaert