NieuwsSeiteninhalt:
 nmc_logo
 

NMC en SELIT met strategisch partnerschap

De NMC International nv en de SELIT groep (SELIT Dämmtechnik GmbH & SELIT-TEC Dämmsysteme GmbH), allebei leidende ondernemingen in de ontwikkeling, productie en commercialisering van synthetisch schuim, richten vanaf 1 juli 2017 een strategisch partnerschap op.

Persbericht

selit_partnerhsip
 

Red Dot Award: Product Design 2017

De jury van de „Red Dot Award: Product Design 2017“ heeft een beslissing genomen: Na een meerdaagse evaluatie van duizenden producten uit de hele wereld ontvangen de ARSTYL® WALL TILES en de ARSTYL® LS1 van NMC de onderscheiding „Red Dot“ voor kwalitatief hoogstaand design, het symbool voor internationaal erkend topdesign.

Persbericht

reddot2017
 

NMC expands further in Russia

NMC SA, the Eynatten-based international market leader in the development, production and marketing of synthetic foam, has, via its Luxembourg subsidiary, acquired the majority of the shares of the Luxembourg holding company Foaminvest.

Press release

nmclogo
 

Muuuz International Awards (MIAW) 2016

ARSTYL® Wall Panel SQUARE haalt een prijs bij de MUUUZ INTERNATIONAL AWARDS 2016 in Parijs !

De Muuuz International Awards (MIAW) worden door de ArchiDesignclub in samenwerking met Muuuz en de tijdschrift d’a geörganiseerd.
Elk jaar honoreren ze de meest innovatieve producten uit architectuur en design.
In het kader van de uitgave 2016 werden meer dan 2 500 producten, van 600 fabrikanten, beoordeeld en in de 6 volgende categorieën geklasseerd: Constructie & Inrichting, Materiaal,
Meubilair, Verlichting, Outdoor, Badkamer.
De palmares 2016 honoreerde 33 producten van fabrikanten en designers uit meer dan 15 landen.
NMC, met het product ARSTYL® Wall Panels SQUARE in de categorie « Constructie » opgenomen, is er trots op U mee te delen tot de gelukkige winnaars van een Award te behoren !

miaw2016
 

NEW CLIMAFLEX® XT video

We just relaeased our new CLIMAFLEX® XT video.
You can download it here or watch it on our NMC YouTube channel.

cliamflex_xt_video_news
 

Kunststoffplanken für die Badeinsel

Nieder-Roden - Die große Badeinsel im Rodgauer See ist eine Attraktion. Sie misst etwa 100 Quadratmeter und dient den Gästen nicht nur als Etappenziel beim Schwimmen, sondern auch zum Entspannen abseits vom Trubel.

Bisher war die Insel mit Holz beplankt. Nun wird das Holz durch NOMAWOOD® Dielen ersetzt.

Lesen Sie mehr

 

Sofinim (Groupe Ackermans & Van Haaren) vend sa participation dans NMC

Lors de l’assemblée générale extraordinaire de ce 30 juin 2014, NMC a décidé de racheter jusqu’à
27.500 actions NMC afin de procéder à une réduction du capital social via destruction immédiate
des actions propres rachetées suite à cette offre.

Lire plus


 

Brand in een magazijn in Eynatten

Tijdens de nacht van maandag op dinsdag 20 mei rond 02.00 uur brak er brand uit op onze industriële site in Eynatten.

Lees meer

fire_eynatten_2014
 

Video: NMC at Batibouw 2014

Watch our new video of Batibouw 2014:
http://www.youtube.com/watch?v=rjGjO3OhCQEbatibouw_2014_video
 

Bien moulées

Read more

bien_moulees
 

NMC qui roule amasse la mousse…

Read more

nmc_news_2014_1
 

La société belge NMC ouvre une nouvelle usine au Brésil

Le groupe NMC, entreprise internationale et leader dans le domaine du développement, de la production et
de la commercialisation de mousses, poursuit sa stratégie d’expansion géographique en ouvrant une
nouvelle usine au Brésil. L’inauguration officielle aura lieu le mardi 1er octobre 2013.

Read more about it

bresil3
 

SGO Schüler besuchen NMC

Im Rahmen eines Schulprojektes hatten die Schüler des 1. und 2. Schuljahres der Städtischen Grundschule Oberstadt Eupen die Möglichkeit, das NMC Werk in Eynatten zu besichtigen.
Begleitet von Yves Noël konnten die Schüler NMC Produkte nicht nur durch spielerische Experimente kennenlernen sondern auch testen.
Voller Begeisterung und mit neuem Wissen blicken sie auf diesen Ausflug zurück.

sgo2
 

NOMA® Parkett SILVER RAPID Trittschall-Faltplatte: getestet mit Auszeichnung!

In der Juni-Ausgabe des Heimwerkermagazins "Selbst ist der Mann" wurden die NMC NOMA® Parkett SILVER RAPID Trittschallplatten getestet. Dabei legten die Tester das Hauptaugenmerk auf heimwerkerfreundliche Verlegung, gutes Handling und Produktqualität.

Das Testergebnis kann sich zeigen lassen: "Selbst ist der Mann" vergab mit 5 von 5 Hammer die volle Punktzahl für die Trittschall-Faltplatte NOMA® Parkett SILVER RAPID.

Mehr Informationen finden Sie unter www.selbst.de

selbst.de
 

Innovation Award ULB 2012

NMC is amongst the 25 innovative companies of the Federation Wallonia-Brussels and the German speaking Community of Belgium, which have been nominated by the “Schumpeter Group” of the Free University of Brussels (U.L.B.).
The trophy was handed over to NMC on June 7th, 2012 at the “Palais des Académies” in Brussels.

ulb2012
 

NMC stelt NMC NATUREFOAM™ voor:het als eerste gecertificeerde polyolefinbioschuim op basis van bijgroeiende grondstoffen, dat 100% herbruikbaar is.

Op de laatste internationale vakbeurs voor kunstofverwerking FAKUMA in Friedrichshafen (oktober 2011) heeft NMC het eerste door het internationaal instituut Vinçotte geteste en met een ster gecertificeerde polyolefinbioschuim voorgesteld: NMC NATUREFOAM™ - het als eerste in Europa gecertificeerd schuim, dat voor een aanzienlijk aandeel op basis van bijgroeiende grondstoffen wordt vervaardigd en dat volledig herbruikbaar is.


Nadat intussen voorNMC NATUREFOAM™een octrooi werd aangevraagd, zal NMC in de loop van het komende jaar 2012 voor de eerste keer een assortiment voor de verpakkingssector met deze nieuwe grondstof op de markt brengen. De NOMAPACK® GREEN verpakkingsprofielen komen het eerst op de markt.

Met NMC NATUREFOAM™ onderstreept NMC zijn engagement voor een duurzame productontwikkeling in de schuimextrusie. Als een van de toonaangevende bedrijven in deze sector verrichtte NMC al meer dan 20 jaar pionierswerk, omdat het bedrijf al zeer vroeg afzag van het gebruik van CFK's en HFCK's bij het vervaardigen van zijn producten en zodoende een echte voortrekkersrol in de kunststofsector speelde. In de loop van de tijd werden de materiaalkeuze evenals het milieu niet belastende productieprocessen verder verbeterd, zodat tegenwoordig een groot gedeelte van het productengamma kan worden hergebruikt.

De visie van een duurzame productontwikkeling en –productie, die door Gert Noël, de intussen overleden stichter van het bedrijf, werd geformuleerd, heeft vanaf het begin de ontwikkeling van de bedrijfsgroep sterk beïnvloed.

Met het nu voorgestelde product zet NMC opnieuw en meer dan ooit in op duurzame ontwikkeling.


naturefoam_news